STEEN, al 60 jaar bedreven in de voedselverwerkingsindustrie

Kwaliteit – Ervaring – Succes

Direct vanaf de oprichting van STEEN in 1960 bleek overduidelijk dat het bedrijf aantrekkelijke concepten creëerde voor bedrijven in de vis- en gevogelteverwerking. Geweldige dienstverlening, ruime technische kennis en optimale klantondersteuning zijn een zeer succesvolle combinatie die we onze klanten tot op de dag vandaag aanbieden via F.P.M. International NV. Bovendien kiezen onze klanten voor onze kwaliteit en marktervaring en vooral voor het succes dat ze boeken doordat ze met STEEN werken.

Om de kwaliteit van al onze machines te borgen, kiest F.P.M. International N.V. consequent voor de strengste kwaliteitscontroles en vanzelfsprekend voor extra duurzame en robuuste materialen. Bovendien zijn alle materialen voor het bouwen van onze machines gemaakt door gespecialiseerde bedrijven die gegarandeerd voldoen aan alle vereiste specificaties die de voedselverwerkingsindustrie voorschrijft.

Onze innovatieve concepten volgen nieuwe trends of lopen er zelfs op voor. Ook werken we conform nieuwe of toekomstige wetgeving en veranderingen in de markt. Dit is mogelijk dankzij onze know-how, optimale klantenservice en ons wereldwijde verkoopnetwerk. Dagelijks vindt een uitgebreide en levendige uitwisseling van informatie plaats.

Al zestig jaar hebben we ervaring in deze business, en telkens hebben onze oplossingen hun succes bij onze klanten bewezen. En altijd begint dit bij uw eerste machine….

Met de steun van